Turn signal not working

URGENT ASSISTANCE REQUIRED!

Moderator: Moderators

Post Reply
mihalyn90
Project Regular
Project Regular
Posts: 485
Joined: Tue Nov 24, 2015 10:12 am
Model: 1.7

Turn signal not working

Post by mihalyn90 » Tue Jul 10, 2018 6:25 am

Hey,

Changed my stalk for a brand new. Was working but again sometimes works, sometimes doesn't... I heard a bussing sound now and then but now seems not working at all... The only case working is when I activate my alarm...

Should be the connectors? Or the relay? If so, can somebody give a finis code for the relay? It's a 98 analóg dash, with 10-11 pin stalk not the new one :)

Thanks
0 x
Ford Puma 1998 - 1.7L

Magnaflow Core Competition backbox + TIP
KYB bi-tubular shock absorbers
SAL BS 10/A active woofer

Help me make Pumy healthy again

CherryVimto
Guru!
Guru!
Posts: 1918
Joined: Sun Jul 28, 2013 12:21 pm
Model: Other
Location: Hampshire

Turn signal not working

Post by CherryVimto » Tue Jul 10, 2018 1:18 pm

It is common for relays to buzz if they are failing/failed.

You can usually feel the relay ticking when its working.

If it were me, I would swap the relay. Remove it and see how many connectors there is on it. They are fairly easy to find. Even the low power ones rated for LED indicators work (or did when I last bought one).
0 x

mihalyn90
Project Regular
Project Regular
Posts: 485
Joined: Tue Nov 24, 2015 10:12 am
Model: 1.7

Turn signal not working

Post by mihalyn90 » Tue Jul 10, 2018 1:33 pm

The stalls are brand new... Just ordered 93AG 13350 AC...

Keep you updated
0 x
Ford Puma 1998 - 1.7L

Magnaflow Core Competition backbox + TIP
KYB bi-tubular shock absorbers
SAL BS 10/A active woofer

Help me make Pumy healthy again

Post Reply

Return to “HELP ME!”