Problem logging in

Problems with the site? Suggestions, comments? Post them all here!

Moderator: Moderators

Post Reply
Severio1

Problem logging in

Post by Severio1 » Sat Mar 03, 2012 11:07 pm

Hey, I've got a pretty anoying problem with logging on..
I changed my password thursday night but now when i trying to log in with new or old passwords i get password is incorrect or not active, so i click forgotten password or resend activation an enter my email address but it then tells me no member found with username/email!

Ive also noticed when i check my project log when not logged in all the pictures i had uploaded have all vanished from my posts!

I had to re-register to post this an hope my original account is able to be recovered?

Severio..
0 x

User avatar
Cherie
Site Moderator
Site Moderator
Posts: 3985
Joined: Wed Oct 03, 2007 8:35 pm
Model: Other
Contact:

Re: Problem logging in

Post by Cherie » Sun Mar 04, 2012 12:45 am

When you changed your password, did you get a reactivation e-mail? Check your spam filter, as it might have got caught up in that.

You'll need to click on the link in that e-mail to reactivate your account. If you didn't get one, PM Dal or Red, or send one of them an e-mail, as they can manually activate your account, and have a look to see if there's an issue with the e-mails going out.
0 x

User avatar
Dal
Site Administrator
Site Administrator
Posts: 14675
Joined: Wed Oct 03, 2007 8:27 pm
Model: Other

Re: Problem logging in

Post by Dal » Sun Mar 04, 2012 10:18 am

I've re-activated your account Severio, your password remains unchanged (I can't see what it is) from what you had it at. If you can't log in still, I can set it to something arbitrary for the time being.
0 x

User avatar
Severio
Project Regular
Project Regular
Posts: 260
Joined: Sat Feb 12, 2011 8:55 pm
Model: Other
Location: Suffolk

Re: Problem logging in

Post by Severio » Sun Mar 04, 2012 4:04 pm

Thankyou guys, im all sorted!
Feel free to delete the tempory account i created "severio1" :lol:
0 x
Puma has gone, but I still own a Ford :-)

User avatar
Dal
Site Administrator
Site Administrator
Posts: 14675
Joined: Wed Oct 03, 2007 8:27 pm
Model: Other

Re: Problem logging in

Post by Dal » Sun Mar 04, 2012 4:27 pm

Happy to help :ok:

Temp account now inactive.
0 x

Post Reply

Return to “Site Support”