Panther black Puma from Prague

ProjectPuma

Help Support ProjectPuma:

This site may earn a commission from merchant affiliate links, including eBay, Amazon, and others.
Děkuji za pozdrav a odpověď. Ano fórum se mi moc líbí a čtu jej postupně skoro celé. Křídlo nejspíš myslíš přesně to co mám na autě i já. Děkuji za nabídku. Ahoj
Ano, to bude pravděpodobně ono. Již jsi ho na Pumě měl, nebo jsi ho koupil? A mohu se případně zeptat za kolik?

Koukám, že máš na Pumě okresní značky, to musí být dnes neskutečná rarita. 😮

Křídlo na Pumě už bylo. předpokládám originál, jelikož byla jedna majitelka (což vysvětluje původní značky ze kterých mám velkou radost), která vše nechala dělat u Forda a mám k tomu doklady. Jezdila na všechny opravy do autorizovaného servisu Ford. Nechala si zadělat tajný vypínač i Medvěd Blok. Auto měla hodně ráda a nebýt dárku v podobě elektrického auta jezdí Pumou i dnes. Napíšu profil auta na fórum... Teď má doložených 121.000km. Nakoupil všechny díly na podvozek a v zimě v garáži bude co dělat. Plus ošetření podvozku jako takového.

Křídlo na Pumě už bylo. předpokládám originál, jelikož byla jedna majitelka (což vysvětluje původní značky ze kterých mám velkou radost), která vše nechala dělat u Forda a mám k tomu doklady. Jezdila na všechny opravy do autorizovaného servisu Ford. Nechala si zadělat tajný vypínač i Medvěd Blok. Auto měla hodně ráda a nebýt dárku v podobě elektrického auta jezdí Pumou i dnes. Napíšu profil auta na fórum... Teď má doložených 121.000km. Nakoupil všechny díly na podvozek a v zimě v garáži bude co dělat. Plus ošetření podvozku jako takového.
S tím originálem si nejsem jistý, ale někde jsem četl, že dealerství Fordu montovala pro zákazníky doplňky od různých úpravců, nejznámější je asi Wolf, ale i od jiných. Tak třeba toto je ten případ.
Trochu závidím Pumu s takovým hezkým příběhem. Přece jen ta auta dovezená ze zahraničí takové kouzlo nemají. 😃
Určitě něco o autě sepiš, moc rád si počtu. 🙂

Latest posts

Back